Η TOTALCERT είναι μια νέα και σύγχρονη εταιρεία Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού, που έχει ως βασικό στόχο να εδραιωθεί και να πρωταγωνιστήσει στα δρώμενα των πιστοποιήσεων.
Επικεντρώνεται στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, πάντα εναρμονισμένη με τις εξελίξεις της σύγχρονης τεχνολογίας, που αποσκοπεί στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της.
Στοχεύει στην διαπίστευση της αναβάθμισης των γνώσεων και των δεξιοτήτων και κατά συνέπεια στην βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών της Ελλάδας και της Ευρώπης μέσω των ευκαιριών που δίνονται με την απόκτηση των πιστοποιητικών της.
Προσφέρει πιστοποιήσεις σε ένα ευρύ φάσμα Επαγγελματικών προσόντων διαπιστευμένων από το ΕΣΥΔ και τον ΕΟΠΠΕΠ και συνεχίζει ακάθεκτη να στοχεύει στον εμπλουτισμό της συλλογής της με νέα και καινοτόμα αντικείμενα πιστοποιήσεων.
Η σκληρή και επίμονη δουλειά, η αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια των συνεργατών μας και η προσήλωση στην επίτευξη των στόχων μας δίνουν δύναμή και ώθηση να ονειρευόμαστε και να βάζουμε υψηλούς στόχους με απώτερο σκοπό η TOTALCERT  να  αποτελέσει πρότυπο στον κλάδο των πιστοποιήσεων.
Μετάβαση στο περιεχόμενο