Περιγραφή Πιστοποίησης
Σε ποιους απευθύνεται
Η συμμετοχή ενός φυσικού προσώπου στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο αποδεικνύει ότι έχει τις πιστοποιημένες γνώσεις και δεξιότητες, να παρασκευάζει και να συνθέτει εδέσματα της ελληνικής και της ευρωπαϊκής κουζίνας βασισμένες σε βασικές συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής καθώς και τις απαραίτητες μαγειρικές τέχνες για την παρουσίαση ενός βασικού γεύματος.
Το φυσικό πρόσωπο που θα πιστοποιηθεί στο συγκεκριμένο αντικείμενο και επιθυμεί να εργαστεί στη συγκεκριμένη ειδικότητα θα πρέπει να έχει γνώση και να τηρεί, τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2004 για την υγιεινή των τροφίμων, το ΦΕΚ 1199Β/11.04.2012 όπως επίσης και την Υ.Α. 14708/2007 (ΦΕΚ 1616/Β` 17.8.2007) που περιγράφει τη διαδικασία υλοποίησης υποχρεωτικής εκπαίδευσης και κατάρτισης προσωπικού των επιχειρήσεων τροφίμων και των Ελεγκτικών Αρχών και Φορέων του Επισήμου Ελέγχου Τροφίμων.
Προαπαιτούμενα Σχήματος
Ακαδημαϊκά κριτήρια
Διαδικασία Πιστοποίησης
Η μορφή της εξέτασης πιστοποίησης της TOTALCERT για το συγκεκριμένο αντικείμενο, είναι ως ακολούθως:
– Διαπιστευμένο από το Ε.Σ.Υ.Δ. ΕΛΟΤ ΕΝ ISO / IEC 17024:2012