Περιγραφή Πιστοποίησης

Σε ποιους απευθύνεται

Η παρούσα πιστοποίηση απευθύνεται σε εργαζόμενους ή μη, οι οποίοι επιθυμούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους και να επιμορφωθούν πάνω στην εστιατορική τέχνη και τους κανόνες γαστρονομίας-οινολογίας.

Η πιστοποίηση «Σερβιτόρος/ Υπάλληλος Επισιτιστικού Τομέα» της TOTALCERT αποδεικνύει με τον καλύτερο και πλέον αξιόπιστο τρόπο ότι ο πιστοποιημένος να είναι σε θέση να διαχειρίζεται την παροχή υπηρεσιών πάνω στην εστιατορική τέχνη και τους κανόνες γαστρονομίας-οινολογίας, σερβίρει φαγητά και ποτά στους πελάτες που συχνάζουν σε χώρους εστίασης-αναψυχής (ξενοδοχεία, εστιατόρια, επιχειρήσεις κέτερινγκ, αναψυκτήρια, λέσχες, οργανισμούς, καφετέριες κ.λπ.) εφαρμόζοντας με ευπρέπεια και ευγένεια, τους κανόνες σερβιρίσματος.

Προαπαιτούμενα Σχήματος

Ακαδημαϊκά κριτήρια
  • Απόφοιτοι όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης
  • Προγράμματα κατάρτισης, οποιουδήποτε εγκεκριμένου προγράμματος κατάρτισης στην αντίστοιχη ειδικότητα
  • Προγράμματα κατάρτισης (VOUCHER)
  • Προγράμματα κατάρτισης ανέργων
  • Ελληνική Γλώσσα (Ανάγνωση και γραφή)

Διαδικασία Πιστοποίησης

Η μορφή της εξέτασης πιστοποίησης της TOTALCERT για το συγκεκριμένο αντικείμενο, είναι ως ακολούθως:

  • Ηλεκτρονικά με την χρήση λογισμικού συστήματος ή Γραπτώς (paper based)
  • Τύπος: Ένα ενιαίο τεστ 50 ερωτήσεων και δυο σεναρίων πρακτικής άσκησης
  • Πολλαπλής Επιλογής (Multiple choice)
  • Διάρκεια:
    1 ώρα (60’) για την εξέταση που αφορά γνώσεις
    20’ για την εξέταση που αφορά τις δεξιότητες
  • Βάση Επιτυχίας: Τουλάχιστον 60% στη θεωρητική εξέταση και 50% στην πρακτική εξέταση

– Διαπιστευμένο από το Ε.Σ.Υ.Δ. ΕΛΟΤ ΕΝ ISO / IEC 17024:2012

Πιστοποιηθείτε σήμερα στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει.

Μετάβαση στο περιεχόμενο